Bestuur

Het dagelijks bestuur is onderdeel van de beheerscommissie, die uiteindelijk de belangrijke belissingen neemt die consequenties hebben voor de diverse verenigingen. De samenstelling hiervan kunt u vinden, door hier te klikken.

Wij zijn altijd op zoek naar gemotiveerde mensen die willen werken in de Kadiek. Daar het dorpshuis volledig met vrijwilligers werkt, zijn wij constant op zoek naar mensen die barmedewerker willen worden in het dorpshuis of een bestuursfunctie willen bekleden. Mocht je het interessant vinden om ook in het dorpshuis te werken, neem dan contact op met een van de bestuursleden die hierboven staan vermeld. Uiteraard mag je altijd eens een keer meekijken hoe het werkt. Natuurlijk doe je het niet voor niets; er staat naast gezelligheid een vrijwilligersbijdrage en o.a. een jaarlijkse feestavond tegenover.

De dagelijkse zaken in en rondom het dorpshuis worden uitgevoerd door een 6-tal bestuursleden. Zij zorgen dat het dorpshuis draait met de beschikbare middelen die  voorhanden zijn. Het dagelijks bestuur bestaat uit de volgende personen:

Functie: Naam: Emailadres:
Voorzitter Jacquelien Smit j.smit@kadiek.nl
Penningmeester Rutger Bakhuis r.bakhuis@kadiek.nl
Secretaris Annemarie Harmsen a.harmsen@kadiek.nl
Hoofd inkoop Gera Bartels g.bartels@kadiek.nl
Personeel Judith Bremmer j.bremmer@kadiek.nl